Question: Wat moet je doen als een app vastloopt?

Als eenzelfde app keer op keer vastloopt, kun je deze het beste verwijderen en opnieuw installeren. Om een app te verwijderen houd je het icoontje van de app ingedrukt totdat deze begint te trillen. Er verschijnt dan tevens een kruisje boven het icoontje.

Wat te doen als een app vastloopt?

Volg onderstaande stappen en wijzig de instellingen als het probleem aanhoudt.Verwijder app-gegevens en cache. Maak opslagruimte vrij. De app opnieuw installeren. Zet het apparaat terug naar fabrieksinstellingen.

Waarom lopen mijn apps vast?

Een app opnieuw installeren Als de app werd gedownload of bijgewerkt vanuit de app Google Play Store , kan het probleem met de app worden opgelost door het opnieuw installeren van de app of een update. Ga naar Instellingen. Gebruik een van de volgende methodes: Tik op Apps en meldingen > Alles weergeven....

Wat moet je doen als je app het niet doet?

Updaten of opnieuw installeren op een Android-apparaat Onder Mijn apps en games zie je in de appstore voor welke apps er recente updates zijn. Het is verstandig om even te kijken wat de update inhoudt – gaat het om bugfixes of is er nieuwe inhoud, dan wil je hem waarschijnlijk wel updaten.

Wat moet je doen als je Samsung vastloopt?

Vastgelopen / geen reactie Als het apparaat is vastgelopen en niet reageert, houd je de Power-knop en de knop Volume omlaag gelijktijdig gedurende meer dan 7 seconden ingedrukt om het apparaat opnieuw op te starten.

Waarom doet app het niet?

Neem contact op met de fabrikant van je apparaat voor meer informatie. Je kunt het cachegeheugen en de gegevens van een app meestal wissen via de app Instellingen van je telefoon. De instellingen kunnen per telefoon verschillen. Neem contact op met de fabrikant van je apparaat voor meer informatie.

Waarom laden mijn apps niet?

Je apparaat opnieuw opstarten Als je nog steeds niet kunt downloaden nadat je het cachegeheugen en de gegevens van de Play Store hebt gewist, start je het apparaat opnieuw op. Houd de aan/uit-knop ingedrukt totdat je het menu ziet. Tik op Uitschakelen of Opnieuw opstarten als dit een optie is.

Wat als je gsm blijft hangen?

Je telefoon opnieuw opstarten Als uw telefoon is vastgelopen met het scherm ingeschakeld, houdt u de aan/uit-knop ongeveer dertig seconden ingedrukt om het opnieuw op te starten.

Wat te doen als Samsung tablet vastloopt?

Probeer eerst altijd de aan/uit-knop voor tien seconden een te houden. Hierna zal je tablat opnieuw opstarten. Doet je tablat het dan nog niet? Probeer dan om de aan/uit-knop en de volume omlaag-knop voor tien seconden in te drukken.

Waarom Laden apps niet op nieuwe iPhone?

Mogelijk moet u een betaalmethode hebben geregistreerd, zelfs als de app die u wilt downloaden gratis is. Als u apps niet kunt updaten en u een bericht ziet met de melding uw account is uitgeschakeld in de App Store, is er mogelijk een probleem met uw betaalmethode. Neem contact op met Apple Support voor hulp.

Hoe reset je je iPhone als die geblokkeerd is?

Als je iPhone geblokkeerd is, kun je niets anders doen dan de gegevens op het toestel wissen. Dat kun je doen via Finder, iTunes, Zoek mijn iPhone of via de herstelmodus. Daarna kun je jouw data en instellingen weer terugzetten op het apparaat. Tenminste, als je een back-up hebt gemaakt.

Hoe kom je in een iPhone zonder toegangscode?

De iPhone ontgrendelen zonder code is mogelijk. Hieronder lees je hoe je dat doet....De iPhone op afstand wissenGa via een computer naar www.icloud.com/find.Log in met je Apple ID.Klik bovenin op alle apparaten.Klik op de iPhone die je wilt wissen.Bevestig je keuze.22 Sep 2019

Wat als gsm niet meer opstart?

Houd de aan-uit-knop ingedrukt Houd eerst de aan/uit-knop vijf tot zeven seconden ingedrukt. Meestal kan een telefoon hiermee opnieuw worden opgestart.

Reach out

Find us at the office

Brininstool- Manzella street no. 104, 53061 Zagreb, Croatia

Give us a ring

Caelin Clancy
+62 535 662 464
Mon - Fri, 8:00-21:00

Contact us