Question: Wat kost Amazon Prime in België?

Een Prime-abonnement kost je standaard per maand 5,99 euro per maand, oftewel iets meer dan 70 euro per jaar. Met de introductie van Amazon Prime in België en Nederland pakte Amazon echter wel met een promo uit: tot maart 2018 betaal je maar 3,99 euro per maand of 49 euro per jaar.

Wat kost Amazon Prime per maand?

In de VS kost het Amazon Prime-lidmaatschap $ 12,99 per maand of $ 119 per jaar. Een Prime Video-account kost $ 8,99 per maand. In het VK kost het Amazon Prime-lidmaatschap £ 7,99 per maand of £ 79 per jaar – waarbij de laatste economisch voordeliger is voor het equivalent van £ 6,58 per maand.

Wat zijn de kosten van Amazon Prime?

Je hebt wel een creditcard nodig en soms is er geen Nederlandse ondertiteling. Je kunt de dienst nu 1 maand gratis uitproberen. Daarna betaal je €2,99 per maand. Het abonnement wordt automatisch verlengd, maar je kunt elk moment opzeggen.

Hoe Amazon Prime kijken België?

Als jij in handen bent van een Amazon Prime abonnement krijg je toegang tot gratis en snelle bezorging in en naar België. Je krijgt toegang tot een groot aanbod aan Prime Video. Op dit platform worden Amazon Originals gestreamd en is beschikbaar op www.primevideo.com.

Wat kost Amazon tv?

Wat zijn de kosten van Amazon Prime video? Het abonnement van Amazon Prime Video kost €3,99 per maand. Ook is het mogelijk om lidmaatschap op Prime te nemen.

Kan Amazon Prime niet opzeggen?

Kies in het tabblad Mijn account naast de betaalmethode voor Bewerken op Amazon; Je wordt nu naar de accountinstellingen van Amazon Prime gestuurd; Tik op Lidmaatschap beheren en kies onder Beheren voor Bijwerken, annuleren en meer; In dit menu druk je op de onderste optie: Lidmaatschap beëindigen.

Hoe kijk je Amazon Prime op tv Ziggo?

3 simpele stappenAmazon Prime abonnement koppelen. Om Prime Video te kijken heb je een Amazon Prime account nodig. Prime Video op je mediabox. Je vindt Prime Video bij de apps op je mediabox of op kanaal 153 op je tv.Inloggen en kijken maar.

Reach out

Find us at the office

Brininstool- Manzella street no. 104, 53061 Zagreb, Croatia

Give us a ring

Caelin Clancy
+62 535 662 464
Mon - Fri, 8:00-21:00

Contact us