Question: Kan je online bestellen bij Wibra?

Bestellen op wibra.nl gaat heel eenvoudig. Kies in de shop de artikelen die je wilt bestellen, kies vervolgens het gewenste aantal en voeg deze toe aan je winkelmandje.

Is dasty online te koop?

bestel Dasty online én profiteer! Dasty is ons beste schoonmaakproduct. Verwijdert hardnekkig vuil als de beste! Gebruik het al jaren bedrijfsmatig. Super fijn dat dit nu ook online in grote aantallen besteld kan worden!

Hoe werkt click en Collect Wibra?

Bestel eenvoudig uw Dasty artikelen. Kies het filiaal waar u uw bestelling wilt ophalen, dan zorgen wij dat het voor u in het gekozen filiaal klaar staat. U wordt gebeld zodra bekend is wanneer uw bestelling klaar staat. 5 werkdagen voordat u uw bestelling kunt ophalen.

Wat verkoopt de Wibra?

Wibra (afkorting voor Wierdsma & Braam) is een Nederlandse keten van 290 kledingwinkels (2014) in Nederland en België in het discount-segment. Er worden ook textiel, schoonmaakartikelen, schrijfgerei, snoepgoed, speelgoed en cosmetica verkocht. Het is een familiebedrijf.

Wie verkoopt dasty?

Wibra, opgericht in 1956 in het Gelderse Epe, verkoopt Dasty (spreek uit: dàh-stie) al sinds 1993, maar pas in de jaren 00 werd het bejubelde product écht populair, vertelt een woordvoerder van het familiebedrijf. Bij Wibra zijn ze er maar wat blij mee en trots op.

Hoe duur is dasty?

Het kost slechts 2 euro en DIT kun je ermee.

Is dasty schadelijk?

Het gaat om een product dat niet geclassificeerd is als gevaarlijk door inademing; in geval van symptomen van vergiftiging wordt echter aanbevolen de betrokken persoon weg te halen uit de zone van blootstelling, hem/haar verse lucht toe te dienen en te laten rusten. Medische hulp inroepen indien de symptomen aanhouden.

Hoe werkt click en Collect Action?

Met Click & Collect kies je makkelijk en veilig online de producten waar je geïnteresseerd in bent. Onze medewerkers verzamelen de producten en zetten ze klaar bij het afhaalpunt van de door jou gekozen Action winkel. Jij haalt ze op binnen het door jou geselecteerde tijdslot.

Is Wibra op afspraak?

Consumenten kunnen sinds afgelopen donderdag een afspraak maken voor bezoek aan een Wibra-filiaal. De discounter is blij verrast met de hoeveelheid aanmeldingen tot dusver en spreekt van een overweldigend aantal mensen. “We worden gemist”, aldus de woordvoerder.

Waar staat de naam Wibra voor?

De heer J. Wierdsma start een winkel in Epe. Hij noemt de winkel Wibra, een combinatie van zijn eigen achternaam en de meisjesnaam van zijn vrouw (Braam).

Wat verkoopt de Action?

Al meer dan 25 jaar verkoopt Action veel verschillende producten van zowel A-merken als huismerken, in 14 verschillende categorieën: van doe-het-zelf tot multimedia, persoonlijke verzorging en speelgoed. En we verkopen ook van alles wat je nodig hebt voor het huishouden, op kantoor of in je vrije tijd.

Waar komt dasty vandaan?

Waar komt Dasty vandaan? De Dasty producten van de Wibra komen van een fabriek in Italië. Het Amerikaanse McBride heeft de fabriek in 2007 overgenomen en de productie vindt plaats in het Noord-Italiaanse Bagnatica.

Wat is dasty ontvetter?

Over het product. Dasty Ontvetter Classic is een schoonmaakmiddel voor harde oppervlakken met een krachtige ontvettende werking. Heeft als voordeel dat het voor vele toepassingen gebruikt kan worden. Dasty Ontvetter Classic bevat een speciale grondstof waarvan Dasty een Europese exclusiviteit heeft.

Is dasty goed?

Ik ben echt onder de indruk van de schoonmaakmiddelen van Dasty. Het kost echt niet veel geld, ze hebben een super uitgebreid assortiment en het werkt gewoon heel goed. Het is helaas wel alleen maar de koop bij de Wibra (maar dat zit overal wel).

Hoe giftig is dasty?

Het gaat om een product dat niet geclassificeerd is als gevaarlijk door inademing; in geval van symptomen van vergiftiging wordt echter aanbevolen de betrokken persoon weg te halen uit de zone van blootstelling, hem/haar verse lucht toe te dienen en te laten rusten. Medische hulp inroepen indien de symptomen aanhouden.

Hoe werkt click en Collect Decathlon?

Met onze Click & Collect service hoef je nooit meer thuis te wachten op je pakketje! Zodra je bestelling is bezorgd bij één van onze Decathlon winkels bij jou in de buurt, krijg je van ons een e-mail of sms. Je hoeft je pakketje alleen nog even op te halen wanneer het jou uitkomt!

Hoe werkt click en Collect Ikea?

Jij bestelt, wij zetten het voor je klaar. Bestel, kies je afhaalpunt en afhaaldag, en betaal dan online. Daarna haal je je producten op in de IKEA winkel, in een IKEA Pick Up Point of het door jou gekozen afhaalpunt op het tijdstip dat jou het beste uitkomt.

Wat betekent Wibra?

Het is 1956. De heer J. Wierdsma start een winkel in Epe. Hij noemt de winkel Wibra, een combinatie van zijn eigen achternaam en de meisjesnaam van zijn vrouw (Braam).

Wie is de baas van Wibra?

De winkel waar je lekker en ongedwongen kunt rondneuzen en kiezen uit een verrassend en uitgebreid assortiment, levert Wibra-eigenaar Ron Wierdsma (geschat vermogen van € 105 miljoen in 2020) de laatste jaren kopzorgen op.

Hoe heette Ter Stal vroeger?

TerStal, vroeger Bentex | Grabbits.

Hoeveel producten heeft Action?

Wij bieden meer dan 6000 producten, aan verdeeld over 14 categorieën. Slechts eenderde hiervan maakt deel uit van ons standaard assortiment, terwijl tweederde voortdurend verandert. We staan bekend om ons brede assortiment voor verrassend lage prijzen.

Reach out

Find us at the office

Brininstool- Manzella street no. 104, 53061 Zagreb, Croatia

Give us a ring

Caelin Clancy
+62 535 662 464
Mon - Fri, 8:00-21:00

Contact us